Trendline - Algemene informatie

Radiatoren

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur en afwerking

Kleur

De VEHA radiatoren worden geleverd in een witte kleur gelijkend op RAL 9010.

Afwerking

Trendline woningAlle VEHA radiatoren zijn volledig behandeld tegen corrosie. Eerst worden ze ontvet, daarna worden ze voorgelakt met een grondlaag op waterbasis volgens het elektroforese procédé. Na deze voorbehandeling worden ze gemoffeld met een epoxypolyester poeder met als referentie RAL 9010. De totale dikte van de laklaag is minstens 50 micron. Dit lakprocédé biedt een bescherming tegen corrosie, beschadigingen, krassen, …

Gegalvaniseerde radiatoren : speciale afwerking

Voor vochtige plaatsen heeft VEHA een assortiment van gegalvaniseerde radiatoren. Het verzinken gebeurt op basis van elektrolyse. Het lakprocédé is identiek aan dat van de overige radiatoren.

 

 

 

 

 

 

 

Installatie

InstallatieAlle VEHA Trendline radiatoren met uitzondering van de Kompakt met 6 aansluitingen type V21, V22 en V33, worden geleverd met aangelaste ophangstrippen (symmetrisch gelast op de achterzijde van de radiator), metalen ophangconsoles (nylon consoles voor de Vertikale radiatoren) en schokdempende kunststofinlage.
De radiatoren type 10 worden geleverd met aangepaste L-consoles, waardoor deze radiatoren op dezelfde afstand van de muur worden bevestigd als type 11.
De radiator kan geplaatst worden zonder de verpakking te verwijderen, waardoor de kans op beschadigingen tijdens de werkzaamheden beperkt blijft.

De Kompakt radiatoren met 6 aansluiting type V21, V22 en V33 worden geleverd zonder aangelaste ophangstrippen. Dit maakt het mogelijk om de aansluiting zowel links als rechts te voorzien. Type V11 wordt wel voorzien van ophangstrippen en kan enkel rechts worden aangesloten.

Montageset :

Standaard, Kompakt en type V11 (Kompakt met 6 aansluitingen)
- 2 of 3 (vanaf een lengte van 1800 mm) metalen L-vormige ophangconsoles
- schokdempende kunststofinlages
- 1 blindstop (3 voor type V11)
- 1 ontluchtingsstop

Type V21, V22 en V33 (Kompakt met 6 aansluitingen)
- 3 blindstoppen
- 1 ontluchtingsstop

 

 

Druk

Alle VEHA Trendline radiatoren worden getest op 13 bar voor een maximale bedrijfsdruk van 10 bar.
De Vertikale radiatoren vormen hierop een uitzondering. Deze worden getest op 7 bar voor een werkdruk van 5,4 bar.

 

Accessoires

Alle VEHA radiatoren worden geleverd met een montageset.
Onderstaande accessoires zijn eveneens tegen een meerprijs verkrijgbaar :

J-consoles

Voetconsoles met verschillende opstellingen

Lakstift in RAL 9010

Spraybus in RAL 9010

 

 

 

 

 

 

Verpakking

De verpakkingOm beschadigingen tijdens transport en opslag te voorkomen, wordt elke radiator aan vier zijden met karton beschermd. Daarna wordt hij overtrokken met krimpfolie.
Het label is bij iedere radiator aanwezig. Dit label vermeldt het type radiator, de hoogte en de lengte. Op het label staat eveneens aangeduid wat de bovenzijde van de radiator is.

De montageset bevindt zich in de verpakking, aan de onderzijde van de radiator of aan de buitenzijde van het karton. Bij het plaatsen hoeft de verpakking dus niet verwijderd te worden, hetgeen de kans op beschadiging beperkt.

 

Garantie

Het vervaardigen van VEHA Trendline radiatoren gebeurt in overeeenstemming met ISO 9001. VEHA geeft op elke radiator een garantie van 5 jaar. Op gegalvaniseerde radiatoren geeft VEHA zelfs 10 jaar garantie. Deze garantie telt enkel op voorwaarde van vakkundige plaatsing, oordeelkundig gebruik en degelijk onderhoud.

 

http://www.veharadiators.com/nl-NL/prod.htm