Remeha Avanta

De Remeha Avanta is een hypermodern HR combitoestel, die door zijn uitgekiende constructie bij uitstek geschikt is voor snelle en projectmatige installatie.

De uitermate geringe afmetingen (60 x 40 x 29 cm), het lage montagegewicht (25,4 kg) en de zeer flexibele aansluitmogelijkheden maken het toestel breed

inzetbaar in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Een compleet pakket aan accessoires helpt daarbij.

Gaskeur CW 4
Door het grote vermogensbereik van de Remeha Avanta (5,5 t/m 24 kW) is hij toepasbaar in zowel situaties waar slechts een gering cv-vermogen benodigd is                 als waar deze boven gemiddeld dient te zijn. Onafhankelijk van het benodigd cv-vermogen, zorgt een boosterfunctie er altijd voor dat er een luxueuze hoeveelheid warmtapwater wordt geleverd. Niet voor niets voldoet de Remeha Avanta aan de Gaskeur CW 4 eisen!

De kleinste van ‘t land
Ondanks z’n kleine afmetingen is de Remeha Avanta zeer servicevriendelijk. Alle, overigens bekende, componenten zijn vanaf de voorzijde goed bereikbaar.                   Door z’n diepte van slechts 29 cm (inclusief montageframe voor leidingloop achter het toestel langs slechts 32 cm) kan hij, uitgaande van standaard      keukenkastafmetingen, achter een keukenkastdeurtje weggewerkt worden. Maar met zijn moderne, strakke design misstaat ook plaatsing in het zicht zeker niet.

Alle rookgasafvoeren
Ook qua rookgasafvoer / luchttoevoer is bij de Remeha Avanta eigenlijk alles mogelijk. Zo kan het toestel zowel open als gesloten worden uitgevoerd en heeft                de ventilator een forse restopvoerhoogte, waardoor lange leidinglengtes mogelijk zijn. Het toestel is geschikt voor CLV-, half CLV- en vereenvoudigd CLV-systemen            en wordt ook leverbaar in zogenaamde hoge druk uitvoering voor afvoerleidingen van slechts 50 mm. Dit laatste is met name interessant voor de gestapelde bouw,         waar geen ruimte is om met standaard afvoerdiameters te werken.

 

 

Remeha Selecta plus


De Remeha Selecta plus heeft diverse kleine verbeteringen ondergaan ten opzichte van zijn voorganger. Om extra accent te leggen op deze wijzigingen, is deze

wandketel in een nieuw jasje gestoken. Het design is aanzienlijk verbeterd, zoals u op de foto kunt zien.

Jaartaprendement
Meest aansprekende wijziging/verbetering is het significant hogere jaartaprendement. De Remeha Selecta plus heeft een jaartaprendement van maar liefst 80,6%   gekregen. Het comfortniveau ligt hoger dan ‘Gaskeur CW-3’ vereist. Uiteraard voldoet het toestel ook aan het ‘Gaskeur HR-ww’ label en ruimschoots aan het              Gaskeur HR 107, met een jaarrendement van 109,2% (Hi).

Accessoires
Voor de Selecta plus zijn weer de bekende accessoires beschikbaar, zoals het montageframe voor prefab montage (inclusief koppelingen). Nieuw voor deze ketel               is een afdekkap, die onder de ketel geschroefd kan worden om de leidingen/aansluitingen netjes weg te werken. Voor de service tool GST is een nieuwe chipkaart beschikbaar.

Levering
De Remeha Selecta plus kan zonder aanpassingen worden toegepast in plaats van de ‘oude’ Selecta; afmetingen, aansluitmaten en de plaats van de aansluitingen         zijn exact gelijk. De Selecta plus wordt geleverd tegen dezelfde prijs als zijn voorganger.

http://start.remeha.com/diversen/documentatie/leaflet/nl/58376-1003.pdf

 

 

Remeha Quinta 25 en 30 Combi

Twee leden van de Remeha Quinta familie zijn volwassen geworden. De Quinta 25 en 30 Combi zijn uitgegroeid tot de Quinta 28 en 35 Combi. Hiermee voldoen                ze aan de groeiende vraag naar meer tapwater en tapcomfort.
Deze uitvoeringen zijn, wat betreft opbouw, gelijk aan de rest van de familie, waardoor men bij service- en onderhoud niet meer voor verrassingen komt te staan.            Ook is de Comfort Master besturing, het hart van iedere Quinta, in deze ketels toegepast. Deze geavanceerde toestelbesturing past zich volledig aan de installatie         aan. Door zeer praktisch om te gaan met invloeden vanuit de installatie ontstaat een uitermate betrouwbare warmtelevering. Ongeacht wat er installatiezijdig gebeurt,       zal de Comfort Master het toestel zo lang mogelijk in bedrijf laten om warmte te kunnen blijven leveren.

De Remeha Quinta 28 en 35 Combi zijn ketels die, dankzij vele slimme voordelen, in alle woningtypen kunnen worden toegepast. De toestellen hebben een modulerende belastingsregeling, die zowel bij de combi- als bij de solo-uitvoering (met boiler) onafhankelijk werken voor zowel de cv- als de warmwatervoorziening.
Voor tapwater is altijd het volle vermogen beschikbaar. Als bewijs voor de uitstekende prestaties zijn de ketels in het bezit van alle Gaskeur-merken die een cv-(combi)toestel maar kan behalen.

De Remeha Quinta 28 en 35 Combi leveren zeer snel een ruime hoeveelheid warm tapwater zonder tapdip: 8 respectievelijk 10 liter van 60° C per minuut (13 respectievelijk 17 liter per minuut van 40° C), oftewel CW-klasse 4 resp. 5. De toegepaste platenwisselaar is dusdanig uitgelegd, dat met relatief lage cv-watertemperaturen, warm tapwater wordt gemaakt. Hierdoor behoudt de ketel zijn hoge rendement, ook tijdens het tappen. Een hoog tapwatergebruiksrendement is hiervan het resultaat.

 http://start.remeha.com/diversen/documentatie/leaflet/nl/58199-1203.pdf

 

 

 

Remeha Quinta 45

 

De doordachte aansluittechniek van het Quinta Casc ade Systeem, gecombineerd met de compactheid van de Quinta toestellen, biedt unieke toepassingsmogelijkheden.
De Remeha Quinta 45, Quinta 65 en Quinta 85 zijn kleine HR toestellen met een enorm vermogen. Met een breedte van slechts 50 cm per toestel kan dus met gemak bijna 360 kW aan                  een wand van net iets meer dan 2,5 meter breed worden geplaatst. En omdat de Quinta een wandketel is, wordt de vloer niet belast en is er praktisch geen vloerruimte nodig. Licht en                 compact dus, de twee meest in het oog springende voordelen van de Remeha Quinta. Maar er is meer.

Snel en kostenbesparend installeren
Vanzelfsprekend levert Remeha alle toebehoren die noodzakelijk zijn bij het in cascade installeren van Remeha Quinta’s. Complete systemen voor de installatie van 2, 3 of 4                                Quinta 45/65/85 toestellen op de wand, met montagebeugels uit één stuk, voorgeassembleerde ketelaansluitsets voorzien van serviceafsluiters, veiligheidsklep, terugslagklep,                                   vul- en aftapkraan en gaskraan. Plus de aanvoer-, retour- en gasleiding, een open verdeler, een gasfilter en condensafvoer. Alles watnodig is om een Remeha Quinta Cascade Systeem                 snel en dus kostenbesparend te installeren.

Vrije opstelling
Speciaal voor ruggelingse opstellingen heeft Remeha vrijstaande frames in het assortiment. Daaraan kunnen tot maar liefst acht ketels worden gehangen. Tevens levert Remeha een            gecombineerde open verdeler, zodat er één aanvoer- en één retouraansluiting ontstaat.

Combinaties
Het Remeha Cascade Systeem maakt een willekeurige mix van Quinta 45, 65 en 85-toestellen mogelijk. Hierdoor sluit het vermogen altijd nauwkeurig aan bij de behoefte; dus ook hier                 waar voor uw geld. Ook combinaties met voorraadboilers zijn mogelijk, hiervoor zijn boileraansluitsets leverbaar.

http://start.remeha.com/diversen/documentatie/leaflet/nl/58933-1103.pdf

http://start.remeha.com/diversen/documentatie/leaflet/nl/59074-1203.pdf

 

http://start.remeha.com/diversen/documentatie/leaflet/nl/57560-0903.pdf