http://www.jaga.nl/jagaclass.htm?TYPE=1

 

 

 

Knockonwood

Vernieuwen is durven. Knockonwood confronteert, verrast, vernieuwt, verleidt.
In de eerste plaats door wat hij niet is. Niet vervaardigd uit staal, maar uit hout. Strak, glad, warm hout dat zich liefdevol tegen de muur kromt. Knockonwood imponeert. Door zijn strakke no-nonsense houten mantel, afgewerkt in het edelste fineer. Maar ook door zijn Low-H2O hart, dat een hoge warmteafgifte garandeert.

 

 

 

Strada

Strak en daadkrachtig: Strada.
De stoere vormgeving straalt uit wat deze radiator ook werkelijk is; een verwarmings-krachtpatser vol klasse. De verticale lijnen van het robuuste aluminium rooster en het vlakke front geven de Strada die typische karaktervolle strakke vorm waar het zijn naam aan ontleent. De technologie achter de vorm is even indrukwekkend. Binnenin gaat een superkrachtig Low-H2O element schuil dat instaat voor een ultrasnelle en perfect regelbare verwarming in je woning.

    ˇ Wandmodel

 

 

 

Linea Plus

Linea Plus: dé combinatie van Topdesign en Low-H2O technologie.
De discrete slanke vorm met z'n vlakke voorwand past bij elke trend en in elk interieur, van minimalistisch tot echt antiek.

 

 

 

Tempo

Tempo ! Snel, licht, accuraat en perfect regelbaar.
De basisverwarming voor elke woning, met alle voordelen van de nieuwe Low-H2O technologie. De Tempo kan overal geplaatst en gecombineerd worden met alle design-radiatoren.

 

 

  

 

Maxi

Maxi, Low-H2O techniek in een extra-sterke verpakking en met veilige, afgeronde hoeken.
De Maxi kan tegen een stevige stoot. Uw kleine wildebras op z'n fietsje kan zich van nu af echt laten gaan, deze radiator kan het allemaal doorstaan

 

 

 

Mini

Mini. Grootte is niet belangrijk, dat bewijst dit superkleine Low-H2O element
De Mini is een echte krachtpatser die de kilte van een raam zo ombuigt in een aangename warmtestraling.

 

 

 

 

Clima Canal

Een kleine revolutie: volledige klimaatbeheersing in een extreem compact inbouwtoestel.
Ondanks de kleine afmetingen is Clima Canal een krachtige hoofdverwarming, airco-unit en luchtverversingseenheid tegelijkertijd. Geruisloos en onopvallend zorgt Clima Canal voor het hoogst denkbare climacomfort.

 

 

 

Mini Canal

Met Mini-Canal in de vloer blijft de glaswand volledig vrij, en is het overal behaaglijk warm en gezellig
. De koude luchtstroom van de glaswanden wordt volledig geneutraliseerd en het supersnelle Low-H2O element reageert bliksemsnel op elke temperatuurschommeling. Kan als hoofdverwarming gebruikt worden, maar ook perfekt als optimalisatie bij andere radiatoren of vloerverwarming.

 

 

 

Canal Plus

Grote glaswanden en een verborgen verwarming ? ! Met Low-H2O radiatoren is dit perfect mogelijk. Zij werden ontworpen voor een lage keteltemperatuur en zorgen voor een ideale temperatuurspreiding. De Canal Plus wordt in de vloer ingebouwd en mooi afgedekt met een rooster dat perfect met de vloer of de raamkozijnen gecombineerd kan worden.

 

 

 

Design radiatoren

 

Een must voor uw comfort, een lust voor het oog:
de radiatoren uit de Deco-collectie doen elk interieur eer aan. Warmtecomfort en esthetiek gaan hier hand in hand. Frivool of strak, opvallend of subtiel, discreet of elegant, ... maar telkens een toonbeeld van verfijnde en vernieuwende smaak.

Warm u aan het design
Mooie radiatoren? Ze bestaan! De Deco-collectie van Jaga zit er zelfs vol van. Stuk voor stuk dragen ze bij tot de unieke sfeer van uw interieur. Stuk voor stuk verfraaien ze de ruimte. Of het nu uw woonkamer, eetkamer of badkamer is, hun tijdloze design laat niemand onberoerd. En vervult iedereen met warm ontzag.

 

 

  

 

Iguana

De symboliek van een stralende zon.
Met als bouwplan de tekening van een stralende zon is de Iguana de verwerkelijking van warmte. De Iguana bestaat in tal van vormen en heeft zoveel toebehoren dat hij ook past in elke keuken en badkamer.
Voor het ontwerp van de Iguana werd Jaga beloond met de IF-design top 10 Award.

 

 

 

Geo

De gezellige warmte van een tegelkachel in een totaal nieuwe vormgeving.
Steen verwarmde de romeinse badhuizen, steen kan ook jouw badkamer verwarmen. Het natuursteengranulaat waaruit de Geo is opgebouwd is speciaal gekozen om zijn aangename warmtestraling. Baad je, net als de Romeinen weleer, in zijn aangename gloed.

 

 

 

  

Accolade & Taboe

Verwarming of kunst?
Of een warm kunstwerk. Sfeervol, zinneprikkelend design met een gedurfde uitstraling. Geboren uit de traditie van de edelsmeedkunst, maar getuigend van een eigen tijdgeest.

 

 

 

Sani

De badkamer is de plaats bij uitstek om te ontspannen in behaaglijkheid en geborgenheid. De keuken is de plaats bij uitstek waar we echt leven.
Het uitgebreide gamma Sani handdoekradiatoren geeft je de keuze om de ideale keuken of badkamer te scheppen.

 

 

 

  

Deco verticaal

Ware schoonheid is tijdloos.
De Deco is de klassieker onder de designradiatoren. Het strakke design en de hoge warmteafgifte maken dat deze radiator vloeiend in elk interieur, modern of klassiek, kan ingepast worden.

 

 

 

Deco horizontaal

Ware schoonheid is tijdloos.
De Deco is de klassieker onder de designradiatoren. Het strakke design en de hoge warmteafgifte maken dat deze radiator vloeiend in elk interieur, modern of klassiek, kan ingepast worden.